24.7.10

Ζακ Στεφάνου & μΠάντα-Κοάλα Live . . .


Το Ράδιο Παρατηρητής και η rockmadness σας προσκαλούν σε ένα καλοκαιρινό άκρως διασκεδαστικό Live . . .Ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας “Koalaboration tour 2010”, για την προώθηση του νέου τους άλμπουμ, θα πραγματοποιήσουν μια συναυλία στο Beach Bar “Del Mar” στο Φανάρι (Κομοτηνής).

Μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν τραγούδια από το νέο άλμπουμ “Koalaboration” (Μάιος 2010), παλαιότερα τρ...αγούδια του Ζακ Στεφάνου, διασκευασμένα κατάλληλα, καθώς και η θεματική ενότητα “History of dance music”, ένα 50λεπτο αφιέρωμα στην τελευταία πενηνταετία, όπου ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα –Κοάλα θα παίξουν, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν όλα τα είδη της χορευτικής μουσικής σε ένα συμπυκνωμένο ασταμάτητο medley!

Ο Ζακ Στεφάνου επανέρχεται με πιο ώριμο ήχο, δυναμικούς ρυθμούς και μελωδίες και με την καταλυτική συμβολή της μΠάντα- Κοάλα πειραματίζεται σε ποπ δομές και ροκ ανατροπές. Μαζί τους, επίτιμο και πρόσφατα επίσημο μέλος της μΠάντα-Κοάλα, η Cathy Idra, η τραγουδίστρια που με την βαθιά soul-funk φωνή της πλαισιώνει την μΠάντα-Κοάλα σε κάθε της εμφάνιση.

Ζακ Στεφάνου & μΠάντα-Κοάλα Live
Support Band : Πάρε Δώσε (Ξάνθη).
Κυριακή 1 Αυγούστου στο Beach Bar “Del Mar” στο Φανάρι (Κομοτηνή).
Ώρα Έναρξης : 22.30
Είσοδος Ελεύθερη.

Οργάνωση :
Ράδιο Παρατηρητής 94 fm
rockmadness.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου