9.8.11

Γιάννης Αγγελάκας Live Ξάνθη!!!


Ο Πολ. Σύλλογος Ξάνθης “ Οι Βάτραχοι “ στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2011 διοργανώνει συναυλία με τον Γιάννη Αγγελάκα . . .

Ο Γιάννης Αγγελάκας, με το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά, για μια και μόνο εμφάνιση στο Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011.
Το τρίο - και αυτή τη σεζόν – θα κυκλοφορεί καθιστό και αναλόγως θα σηκώνεται.

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με “ψυχή βαθιά”, που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός “χωρίς κανόνες”, καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.

O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής.

Το τρίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ξεσήκωσε το κοινό που το ακολούθησε σε όλες τις φετινές του εμφανίσεις. Πάντα χαλαροί, αλλά και πάντα ενθουσιώδεις, είναι συγκινητικοί, από την αρχή έως το τέλος κάθε εμφάνισής τους.

Γιάννης Αγγελάκας 3
Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011
Ώρα : 21.00
Τιμή Εισιτηριου : Προπώληση :12 ευρώ - Ταμείο: 15 ευρώ
Σημείo προπώλησης: Senso Di Metalo – 28ης Οκτωβρίου 13 Ξάνθη
Οργάνωση : rockmadness.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου