30.3.12

Στάθης Αρτινός & Αργύρης Λούλατζης Live Ξάνθη!

Στάθης Αρτινός & Αργύρης Λούλατζης Live sto Central Perk στην Ξάνθη!
Παρασκευη 6 Απριλίου
Ώρα : 22.30
Είσοδος 6 Euro.

Ο Στάθης Αρτινός παρουσιάζει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας πλαισιωμένα από επιλογές αγαπημένων του τραγουδιών άλλων δημιουργών. Συνεργάτης του και συμμετέχων σε αυτή την παράσταση ο Αργύρης Λούλατζης.
Λιτές ενορχηστρώσεις με δύο κιθάρες, δυο φωνές που μπλέκονται με σκοπό να μας ταξιδέψουν από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα χτίζοντας γέφυρες μεταξύ της Rock της έντεχνης αλλά και της παραδοσιακής μουσικής.
Η παράσταση μετατρέπει κάθε χώρο σε μια μουσική σκηνή απαλλαγμένη από φώτα και σκηνικά αφήνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μελωδία και τον στίχο.


ΣΤΑΘΗΣ ΑΡΤΙΝΟΣ

Ο Στάθης Αρτινός εμφανίστηκε το 2006 όπου με τραγούδια όπως τα «οι άγγελοι μαθαίνουν να πετάνε» , «όταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει», «τι να πω» , «επίλογος» έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό ..τα τελευταία χρόνια και με τη βοήθεια της τεχνολογίας η μουσική του από την πρώτη δισκογραφική δουλειά «οι λέξεις» έφτασε σε όλη τη χώρα έχοντας ξεπεράσει στο Υoutube τα 2.000.000 views. H νέα του δισκογραφική δουλειά ονομάζεται « Όγδοη Μέρα» και κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2012 από την δισκογραφική εταιρία «Καθρέφτης». Ήδη το κοινό ξεχώρισε τα τραγούδια «φεγγάρι» και «θέλω να τρέξω»... Φυσικά από αυτή τη δουλειά δεν θα μπορούσε να λείπει η συνεργασία με τον Αργύρη σε ένα τραγούδι που γράφτηκε μεταξύ των παραστάσεων του καλοκαιριού με τίτλο «στην ψυχή δεν ξημερώνει».

ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΟΥΛΑΤΖΗΣ

Ο Αργύρης μετά από πολλά χρόνια live στη Θεσσαλονίκη ήρθε στην Αθήνα και μετά το σχήμα του Ανάσα κυκλοφόρησε την προσωπική του δουλειά από τη Legend τo 2010.....φέτος ετοιμάζει εκτός από την συνεργασία του με τον Στάθη Αρτινό μια εξαιρετική δισκογραφική συνεργασία με την ηθοποιό , ερμηνεύτρια και σκηνοθέτη Χριστίνα Γκόλια. Ήδη τα τραγούδια του «ασημί φεγγάρι» , «κάνε κάτι, Ξύπνα» και «αμέθυστος» έχουν αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου