11.3.12

Puressence Live @ Lola / Xanthi!


Οι Puressence Live στο Lola !
Support Bands : Side Effects / Ink.
A Solid State Recital στις 17 Μαρτίου στη Ξάνθη!

Το αγαπημένο συγκρότημα των Ελλήνων, οι Puressence, έρχονται τον Μάρτιο στην Ελληνική περιφέρεια και πάλι, μετά το 2010, για να προωθήσουν το τελευταίο τους δίσκο, Solid State Recital αλλά και να δώσουν μια ανάσα στις δύσκολες στιγμές μας με τα αγαπημένα κομμάτια από την 20ετή καριέρα τους! Μετά τη πολυκοσμία στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα τον Νοέμβριο που μας πέρασε, οι Puressence έρχονται να γεμίσουν τους μικρότερους αλλά εξίσου ή και περισσότερο ζωντανούς χώρους των περιφερειακών Ελληνικών πόλεων: Δράμα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Κέρκυρα!


Οι Puressence, προερχόμενοι από τις πρώτες τους εμφανίσεις στη Τουρκία, θα εμφανιστούν στη Ξάνθη, για πρώτη φορά, το Σάββατο 17 Μαρτίου, στο Lola Postmodern bar.
Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 25% λιγότερο σε σχέση με τα κόστη των προηγούμενων πέντε ετών (τα οποία είχαν παραμείνει σταθερά), σύμφωνα με επιθυμία της ίδιας της μπάντας, και θα διαμορφώνονται στα 15 ευρώ στη προπώληση και στα 18 ευρώ στη πόρτα.
Η προπώληση θα ξεκινήσει από τη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα Seven Ξάνθης, Kομοτηνής και Καβάλας (Ξάνθη-28ης Οκτωβρίου 244 & Καβάλας, Τηλ: 2541083130, Κομοτηνή-Δημοκρίτου 8, Τηλ: 2531081280, Καβάλα- Ερυθρού Σταυρού 46, Τηλ.: 2510839883)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00

Το συγκρότημα, το οποίο έχει αρκετούς προσωπικούς φίλους στην χώρα μας, αισθάνθηκε την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα στους Έλληνες μέσω του James Mudriczki, του τραγουδιστή τους, λέγοντας: «Κατανοούμε όλοι μας τη θέση στην οποία βρεθήκατε και, νομίζουμε, ότι κατανοούμε και τους λόγους. Έχουμε δει τη θέρμη σας ως λαό και έχουμε μοιραστεί μαζί σας πολύ καλές σας στιγμές. Θεωρούμε πάλι λογικό αυτή την εποχή να μην έχετε τόσες πολλές καλές στιγμές λόγω της κατάστασης. Έτσι προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο γίνεται πιο εφικτό το να ξαναπεράσουμε καλά μαζί σε μια ώρα που το χρειάζεστε περισσότερο! Μείνετε στα πόδια σας και κρατηθείτε στις αξίες σας που σας κάνουν τόσο αξιόλογο λαό. Αυτά θα είναι ισχυρότερα από οποιοδήποτε συμφέρον οποιουδήποτε και θα επικρατήσουν!»Και κατέληξε: “We’re all Greeks, now!”
Οι Puressence έχουν κυκλοφορήσει το άλμπoυμ Solid State Recital από την Rockarolla από πέρυσι το καλοκαίρι και από αυτό το άλμπουμ έχει ξεχωρίσει το κομμάτι “In Harns Way” το οποίο και παίζεται αδιαλείπτως από τα ραδιόφωνα όλης της χώρας έκτοτε. Ένα ακόμα τραγούδι το οποίο περιέχεται στο άλμπουμ είναι το δεύτερο κομμάτι που ξεχώρισε, τιτλοφορείται “When Your Eyes Close” και είναι ένα ντουέτο με τη πασίγνωστη τραγουδίστρια Judy Collins από το Seattle των ΗΠΑ.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Side Effects από τη Ξάνθη (ένα τρίο το οποίο με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και χρησιμοποιώντας μόνο δύο κιθάρες και γυναικεία φωνητικά καταφέρνει να αποδώσει εξαιρετικά γνωστά κομμάτια από διάφορα είδη σύγχρονης μουσικής) και οι INK από την Αλεξανδρούπολη (ένα alternative rock σχήμα το οποίο υπάρχει εδώ και 13 χρόνια, μας έχει δώσει ένα άλμπουμ με διεθνή κυκλοφορία το 2008 ενώ ετοιμάζεται φέτος για το δεύτερο δισκογραφικό βήμα του).
www.puressence.co.uk
(When Your Eyes Close with Judy Collins) http://www.dailymotion.com/video/xjkwn7_puressence-judy-collins-when-your-eyes-close_music
(In Harms Way) http://www.dailymotion.com/video/xjkx7d_puressence-in-harm-s-way-album-version_music
(Don’t Know Any Better) http://www.dailymotion.com/video/xlwkbd_puressence-don-t-know-any-better_music
SIDE EFFECTS
https://www.facebook.com/Side.Effects.band

(demo presentation) http://www.youtube.com/watch?v=XYdfCgVHyj0&feature=g-hist&context=G252dfa1AHT0OcEgABAA
INK
http://www.myspace.com/inkgreece /
(Days Of Storm) http://www.youtube.com/watch?v=EMPFev-ioUA&feature=share (Welcome) http://www.dailymotion.com/video/xfpav6_ink-welcome_music

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου