26.4.12

Περίοδος υποβολής συμμετοχών - Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής Ξάνθη 2012

H rockmadness.gr θέλοντας να γιορτάσει τα 5 Χρονια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πολης, φέρνει για πρώτη φορά στην πολη της Ξάνθης , την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής !!
3 Μέρες μουσικές για όλους!
Για πρωτη φορα στην Πολη της Ξανθης!
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Ξάνθη ετοιμάζεται να γεμίσει πλατείες και δρόμους με ήχους, χρώματα και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους.

Το κάλεσμα μας απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό, υποστηρίζοντας την μουσική τους ταυτότητα. Η Γιορτή που ενώνει καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή .


1.Απευθυνόμαστε σε:
Ερμηνευτές, σολίστες, μουσικούς, συγκροτήματα ή μουσικά σύνολα που επιθυμούν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν την μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στο πλαίσιο της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2012.

2. Πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σωματεία, ιδιώτες, ιδρύματα, μουσικές ακαδημίες ή σχολές που επιθυμούν να συνεργαστούν στην παραγωγή εκδηλώσεων, είτε μέσω οργανωμένης παραγωγής είτε μέσω δημιουργίας παράλληλης δράσης, στο πλαίσιο της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2012.

3.Ψάχνουμε φωτογράφους, ζωγράφους, γραφίστες, ζογκλέρ και άτομα που θέλουν να παρουσιάσουν την δουλειά τους στα πλαίσια της γιορτής.

4.Μαγαζιά, Εταιρείες, Διάφοροι φορείς, όπως Σύλλογοι - Σωματεία, Ραδιόφωνα, Εφημερίδες, ηλεκτρονικά περιοδικά, sites- blogs. Για τη χρηματοδότηση της Γιορτής η ανταλλακτικής Χορηγίας,
Στο τηλέφωνο : 6938 111 951

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν προτάσεις τους ως εξής:
Δείγμα της Μουσικής σας (mp3), Βιογραφικό και Φωτογραφίες στην διεύθυνση:
MusicDayXanthi@gmail.com

rockmadness.gr
http://www.rockmadness.gr/

https://www.facebook.com/rockmadness.gr

https://www.facebook.com/MusicDayXanthi

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου