3.7.14

Βαγγέλης Καζαντζής και Φωτεινή Βελεσιώτου στον Άγιο Χαράλαμπο Μαρώνειας.

Το Ράδιο Παρατηρητής 94,0 fm και η 2K Project υποδέχονται τον Βαγγέλη Καζαντζή και την Φωτεινή Βελεσιώτου στο λιμάνι του Άγιου Χαράλαμπου στη Μαρώνεια την Παρασκευή 11 Ιουλίου στις 21:00.

Με την υποστήριξη του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και του Δήμου Κομοτηνής.

Τιμή εισιτηρίου
Προπώληση 8 ευρώ
Στην είσοδο 10 ευρώ

Προπώληση
Κομοτηνή: Βιβλιοχαρτοπωλείο Δημοκρίτειο
Αλεξανδρούπολη: + βιβλία Καφετζή


Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής μαζί με την υπέροχη παρέα τους (Δημήτρης Μπρέντας, Διονύσης Μακρής, Γιώργος Μαγαλιός) μετά από πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα ο καθένας με τη δική του μπάντα συνεχίζουν το μουσικό ταξίδι τους το καλοκαίρι σε νέους προορισμούς ενώνοντας τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις!

Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ερμηνεύτρια λιτή, δωρική, με φωνή που σε τραντάζει. Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι “Μέλισσες” αλλά και το πρόσφατο “Διόδια”. Μια γνήσια ρεμπέτισσα, που φέρνει πάνω της κάτι από τη Μπέλλου, μια παρουσία πλήρως εκτός star system. Τόσα χρόνια έχει κόσμο που την ακολουθεί σταθερά, αλλά και σημαντικές συνεργασίες με το Γ. Καζαντζή, το Μ. Νικολούδη, τη Μ. Κανά κ.α. Πολλοί την αποκαλούν ροκ ρεμπέτισσα!

Ο Βαγγέλης Καζαντζής πριν από 3 χρόνια έκανε αισθητή τη παρουσία του στην Ελληνική δισκογραφία με την έκδοση του δίσκου "Της γης το μυστικό" σε στίχους Γιώργου Γκώνια και τις συμμετοχές του Ψαραντώνη, του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίνας Δακανάλη. Ακολούθησαν ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές στην επαρχία αλλά και στην Αθήνα (Πυρήνας, Σταυρός Του Νότου), όπου επί σκηνής βρέθηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων είναι: ο Γιάννης Χαρούλης, η Μαρίνα Δακανάλη, η Λιζέτα Καλημέρη, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γιώτα Νέγκα, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Φώτης Σιώτας, η Μαρία Κώτη (Χαΐνηδες) κ.α.

Η μουσική διαδρομή περιέχει τραγούδια από τη προσωπική δισκογραφία των δυο και συνεχίζει σε μεγάλο μέρος του προγράμματος με διασκευές αγαπημένων κομματιών από την ελληνική δισκογραφία.
Το σάζι και η κιθάρα του Βαγγέλη συναντούν τη Φωνή της Φωτεινής αλλά και το κλαρίνο, τη γκάιντα και τα άλλα πνευστά του Δημήτρη, μαζί με το κοντραμπάσο του Διονύση και τα κρουστά του Γιώργου μας υπόσχονται ένα μελωδικό ταξίδι που θα μας μείνει αξέχαστo.

Ο Δημήτρης Μπρέντας είναι ένας από τους πιό ταλαντούχους νέους μουσικούς και είναι βασικό μέλος του μουσικού σχήματος Χαίνηδες.
Ο Διονύσης Μακρής είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, Μανώλης Φάμελος κ.α.

Ο Γιώργος Μαγαλιός είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας και ένας πολλά υποσχόμενος νέος μουσικός.

Παίζουν:

Φωτεινή Βελεσιώτου: Τραγούδι
Βαγγέλης Καζαντζής: Τραγούδι, κιθάρα, σάζι
Δημήτρης Μπρέντας: Κλαρίνο, γκάιντα, καβάλ
Διονύσης Μακρής: Μπάσο, μπουζούκι
Γιώργος Μαγαλιός: Κρουστά

Χορηγοί
ΚΤΕΛ Υπεραστικών Λεωφορείων Ν.Ροδόπης
ISMAROS HOTEL
Καφενείο Μασάλι
Rodopi Tours
Ergo Print & Copy

Χορηγοί επικοινωνίας
R Channel Θράκης
Δίαυλος Ροδόπης 92,4 fm
Θράκη FM 99,8
Όμορφη Πόλη Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης 84,4 fm
Maximum 93,6 fm
http://theovaf.blogspot.gr/
Η Γνώμη, καθημερινή εφημερίδα της Θράκης
Rockmadness

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου